Tilbud om sjælesorg på nettet

Der er altid mulighed for at tale med den lokale sognepræst, personligt, telefonisk og pr. mail, men nogle mennesker ønsker at tale med en anden præst og helst anonymt, når problemerne tårner sig op, og der er brug for et lyttende menneske.

Det kan godt lade sig gøre.

Der er mulighed for sjælesorg på nettet, hvis man kontakter www.sjælesorg.nu, hvor man kommer i kontakt med et team af præster, som har tavshedspligt. Der er mulighed for chat og videosamtale. Der føres ikke journaler og teamet har tavshedspligt, men som enhver nok efterhånden er klar over, er der altid en vis risiko ved al skrift og tale over nettet.

En anden mulighed er at ringe til Sct. Nicolai Tjenesten på tlf. 33121400. Også her kan man være anonym. Det er frivillige, heriblandt også præster, man kommer i kontakt med, og de har alle tavshedspligt.