Børneklub

Børneklubben er for børn fra 0. - 3. klasse og foregår hver tirsdag kl. 14.15 - 16.15 i aktivitetslokalet i Sundkirkens kælder.

Børnene vil blive hentet ved SFO´en  kl. 14.00

Vi starter hver gang med at krydse af. Der er en lille præmie, når man har været i klubben 10 gange. Derefter får vi saft og brød.

Vi fortæller en historie fra bibelen, synger og laver en aktivitet. Ofte noget der passer til dagens historie.Aktiviteten kan være leg og spil, kreative ting, drama, madlavning, ture ud af huset og meget andet.

Klubben slutter med, at vi tænder lys og beder Fadervor.

Et par gange i løbet af sæsonen deltager vi i børneaktiviteter og gudstjenester i Sundkirken og Toreby kirke. Her er hele familien velkommen. Børnene inviteres også med på børneweekend på Møllevang om foråret og om efteråret.

Ledere er Connie Raahauge, Lone Pedersen, Birgitte Friis Hansen, Jenille Valdez og Anne-Grethe Langergaard Andersen.

Det er gratis at deltage i klubben.

Se programmet for april, maj og juni 2019

Se billeder