Konfirmation i Sundkirken og Toreby Kirke

Konfirmationsforberedelsen foregår i 7. klasse og starter efter sommerferien.

Undervisningen foregår klassevis og finder sted i Sundkirkens konfirmandlokale.

Der afholdes konfirmation i både Toreby kirke og Sundkirken.

I Toreby kirke er der konfirmation søndagen før St. Bededag.

I Sundkirken er der konfirmation St. Bededag (for dem der går i a-klassen) og søndagen efter St. Bededag (for dem der går i b-klassen), hvis der er tre klasser på årgangen, vil der være konfirmation efterfølgende søndag for c-klassen.

For de næste år ser datoerne sådan ud:

År

Toreby Kirke

Sundkirken 7a

Sundkirken 7b

Sundkirken 7c

12. maj

17. maj

19. maj

-

3. maj

8. maj

10. maj

17. maj

2. maj

-

Konfirmander fra Center-Klasse-Rækken og fra Satellitklasserne undervises og konfirmeres særskilt en søn- eller helligdag i april eller maj

Kontakt evt. præsterne for nærmere information. Konfirmander fra privatskoler eller andre skoler kan også kontakte præsterne og aftale nærmere.

For at tilmelde dit barn til konfirmandforberedelse og konfirmation skal du bruge NemID og benytte dette link: https://personregistrering.cpr.dk/personregistrering/konfirmation

Du kan tilmelde dit barn mellem 1. april og 30. september året før konfirmationen.

Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.

Hvis du ønsker at tilmelde dit barn senere, eller har brug for hjælp, så kontakt os her