Konfirmation i Sundkirken og Toreby Kirke

Konfirmationsforberedelsen foregår i 7. klasse og starter efter sommerferien.

Alle vil få brev med de nærmere deltaljer. Alle konfirmander SKAL tilmelde sig hos den præst, de skal gå til forberedelse hos.

Undervisningen foregår klassevis og finder sted i Sundkirkens konfirmandlokale.

Der afholdes konfirmation i både Toreby kirke og Sundkirken.

I Toreby kirke er der konfirmation søndagen før St. Bededag.

I Sundkirken er der konfirmation St. Bededag (for dem der går i a-klassen) og søndagen efter St. Bededag (for dem der går i b-klassen), hvis der er tre klasser på årgangen, vil der være konfirmation efterfølgende søndag for c-klassen.

For de næste år ser datoerne sådan ud:

År        Toreby Kirke          Sundkirken 7A          Sundkirken 7B

2021      25. april                  30. april                            2. maj

2022      8. maj                     13. maj                           15. maj

2023      30. april                    5. maj                             7. maj

Konfirmander fra Center-Klasse-Rækken og fra Satellitklasserne undervises og konfirmeres særskilt en søn- eller helligdag i april eller maj.

Kontakt evt. præsterne for nærmere information.

Konfirmander fra privatskoler eller andre skoler kan også kontakte præsterne og aftale nærmere.