Konfirmation i Sundkirken og Toreby Kirke

Konfirmationsforberedelsen foregår i 7. klasse og starter efter sommerferien.

Alle vil få brev med de nærmere deltaljer. Alle konfirmander SKAL tilmelde sig hos den præst, de skal gå til forberedelse hos.

Konfirmandindskrivning 7A v/ Christina Mielcke

Søndag d. 1. september kl. 10.30 i Toreby Kirke er der gudstjeneste med efterfølgende indskrivning og informationsmøde for konfirmander fra 7.A og deres forældre. Efter gudstjenesten er der kirkekaffe og derefter holdes informationsmøde i kirken. Gudstjenesten er en højmesse med nadver, og alle er meget velkomne til at deltage i gudstjenesten.

Konfirmandindskrivning 7B v/ Hanne Lundsgaard

Indskrivningen foregår som en lille samtale mellem konfirmand, forældre og præst (ca. 15 min).
Det er der mulighed for både tirsdag den 17. september og torsdag den 19. september – eftermiddag/aften. Samtalen foregår i Sundkirken. For at undgå for meget ventetid vil samtalerne foregå med ”tidsbestilling”, hvor man på forhånd får tildelt en ca.-tid til den enkelte familie.

Konfirmandindskrivning 7C v/ Finn Dyrhagen

Jeg indbyder alle interesserede konfirmander med familie til et møde tirsdag d. 17. september kl. 17 i Sundkirken. Her vil jeg fortælle mere om forløbet og om konfirmationen d. 17. maj 2020, og der vil være mulighed for at blive indskrevet og få stillet sin nysgerrighed. Selve mødet vil vare en times tid, men jeg har god tid til at svare på konkrete spørgsmål bagefter.

Undervisningen foregår klassevis og finder sted i Sundkirkens konfirmandlokale.
Der afholdes konfirmation i både Toreby kirke og Sundkirken.

I Toreby kirke er der konfirmation søndagen før St. Bededag.

I Sundkirken er der konfirmation St. Bededag (for dem der går i a-klassen) og søndagen efter St. Bededag (for dem der går i b-klassen), hvis der er tre klasser på årgangen, vil der være konfirmation efterfølgende søndag for c-klassen.

For de næste år ser datoerne sådan ud:

År

Toreby Kirke

Sundkirken 7a

Sundkirken 7b

Sundkirken 7c

12. maj

17. maj

19. maj

-

3. maj

8. maj

10. maj

17. maj

2. maj

-

Konfirmander fra Center-Klasse-Rækken og fra Satellitklasserne undervises og konfirmeres særskilt en søn- eller helligdag i april eller maj.

Kontakt evt. præsterne for nærmere information.

Konfirmander fra privatskoler eller andre skoler kan også kontakte præsterne og aftale nærmere.

Man kan tilmelde sig til konfirmation elektronisk, men det skal man ikke nødvendigvis link: https://personregistrering.cpr.dk/personregistrering/konfirmation der skal logges på med NemID. Husk også at dit barn SKAL tilmeldes hos præsten, som barnet skal gå til forberedelse hos.

Du kan tilmelde dit barn mellem 1. april og 30. september året før konfirmationen.

Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.

Hvis du ønsker at tilmelde dit barn senere, eller har brug for hjælp, så kontakt os her