Konfirmation i Sundkirken og Toreby Kirke

Konfirmationsforberedelsen foregår i 7. klasse og starter efter sommerferien.

Alle vil få brev med de nærmere deltaljer. Alle konfirmander SKAL tilmelde sig hos den præst, de skal gå til forberedelse hos.

Konfirmandindskrivning 7A v/ Christina Mielcke

Søndag d. 1. september kl. 10.30 i Toreby Kirke var der gudstjeneste med efterfølgende indskrivning og informationsmøde for konfirmander fra 7.A og deres forældre. Efter gudstjenesten var der kirkekaffe og derefter informationsmøde i kirken. Gudstjenesten er en højmesse med nadver.

Konfirmandindskrivning 7B v/ Hanne Lundsgaard

Indskrivningen foregik som en lille samtale mellem konfirmand, forældre og præst (ca. 15 min).
Der var mulighed for både tirsdag den 17. september og torsdag den 19. september – eftermiddag/aften. Samtalen foregik i Sundkirken. For at undgå for meget ventetid foregik samtalerne med ”tidsbestilling”, hvor man på forhånd havde fået tildelt en ca.-tid til den enkelte familie.

Konfirmandindskrivning 7C v/ Finn Dyrhagen

Alle interesserede konfirmander med familie var til et møde tirsdag d. 17. september kl. 17 i Sundkirken. Der blev fortalt om forløbet og om konfirmationen og der var mulighed for at blive indskrevet og få stillet sin nysgerrighed. Selve mødet varede en times tid.

Undervisningen foregår klassevis og finder sted i Sundkirkens konfirmandlokale.

Der afholdes konfirmation i både Toreby kirke og Sundkirken.

I Toreby kirke er der konfirmation søndagen før St. Bededag.

I Sundkirken er der konfirmation St. Bededag (for dem der går i a-klassen) og søndagen efter St. Bededag (for dem der går i b-klassen), hvis der er tre klasser på årgangen, vil der være konfirmation efterfølgende søndag for c-klassen.

For de næste år ser datoerne sådan ud: OBS OBS OBS ÆNDRING AF KONFIRMANDDATOER I 2020

År        Toreby Kirke          Sundkirken 7A          Sundkirken 7B          Sundkirken 7C

2020      16. august             22. august kl. 10.00     23. august                  22. august kl. 13.00

2021      25. april                  30. april                            2. maj

2022      8. maj                     13. maj                           15. maj

Konfirmander fra Center-Klasse-Rækken og fra Satellitklasserne undervises og konfirmeres særskilt en søn- eller helligdag i april eller maj.

Kontakt evt. præsterne for nærmere information.

Konfirmander fra privatskoler eller andre skoler kan også kontakte præsterne og aftale nærmere.

Man kan tilmelde sig til konfirmation elektronisk, men det skal man ikke nødvendigvis link: https://personregistrering.cpr.dk/personregistrering/konfirmation der skal logges på med NemID. Husk også at dit barn SKAL tilmeldes hos præsten, som barnet skal gå til forberedelse hos.

Du kan tilmelde dit barn mellem 1. april og 30. september året før konfirmationen.

Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.

Hvis du ønsker at tilmelde dit barn senere, eller har brug for hjælp, så kontakt os her